CUIZINE

Panna Cotta med Stevia

Panna Cotta
Panna Cotta – de rene lækkerier efter en middag for to

Panna Cotta – de rene lækkerier efter en middag for to Hjemmelavet og med Stevia til en intim stund Panna Cotta er bare den mest friske og lækre dessert, man kan forestille sig, hvis man vil glæde sin partner med en fuldendt middag for to! Tilbereder man selv Panna Cotta’en, kan man samtidig styre antallet af kalorier ved fx at skifte sukkeret ud med sødemiddel! Hermesetas Stevia tilbyder en opskrift på Panna Cotta, som nok skulle kunne vække glæde og skabe den rette stemning – og så scorer man jo også et par ekstra points, når man selv har fremstillet desserten. Panna Cotta er  ”prikken over i’et” efter enhver dejlig middag for to – bon appetit!

Ingredienser til 2 personer:

  • 100 ml fløde
  • 60 ml mælk
  • Få dråber vanilje essens
  • 2 tsk. Hermesetas Stevia Drys-Let – eller
  • 20 dråber Hermesetas Stevia Flydende
  • 75 g mascarpone ost
  • 15 ml marsala eller sherry
  • ½ tsk. gelatine granulat
  • mynte

Tilberedning:
Hæld fløde, mælk og vanilje essens i en pande og bring det i kog. Lad det simre svagt i 5-8 minutter ved sporadisk omrøring. Fjern panden fra varmen, tilsæt Hermesetas Stevia Sweet Drys-let eller Flydende, og rør mascarponen ud i den varme flødeblanding. Hæld marsala eller sherry i en lille skål og drys gelatinen over. Lad det sætte sig i frem minutter, og hæld det så i den varme fløde. Sørg for at gelatinen er fuldstændig opløst. Fordel flødeblandingen i to passende forme eller glas, og lad det nedkøle i 3 timer eller over natten, indtil de er faste (de vil holde sig 3-4 dage i køleskabet). Servér toppet med frisk frugt og mynte med en anelse Hermesetas Stevia Sweet Drys-Let eller et bæger frugt-couli.

Indhold pr.  portion

kJ                         1.536

kcal                     367

Protein g           4,9

Kulhydrat/g     3,5 g

Fedt/g               36 g

Find selv flere opskrifter på www.hermesetas.dk.

Stevia
Hermesetas har lancereten ny produktlinje, der kun er baseret på det nye natursødemiddel, Stevia, som blev godkendt sidste år af EU Kommissionen. Alle de hidtil kendte Hermesetas produkter vil fortsat kunne fås, så de nye Stevia produkter er blot en ny linje, baseret på natursødemidlet Stevia.