CUIZINE

Om Cuizine

CUIZINE er et madmagasin, der beskæftiger sig med alle aspekter fra den gastronomiske verden. Vi giver dig alle nyheder fra Aalborg/Nordjyllands restauranter, cafeer og specialbutikker.

Vi serverer de allerbedste gastronomiske oplevelser, sætter fokus på verdens bedste vine, det nyeste køkkenudstyr, portrætterer lokale kokke og deres kompetencer, folder servietter, tænder lys og tager dig med indenfor på nogle af de bedste spisesteder i Nordjylland. Der er næsten ingen grænser.

Her er maden i højsædet på alle tænkelige måder. Vi opdaterer siden løbende, så du kan blive opdateret på, hvad der rør sig i den gastronomiske verden, i Aalborg og Nordjylland. Vi kommer med anbefalinger, nyheder og guides. Så er du godt klædt på, når du bevæger dig ud i den ædle kogekunst.

Cuizine er for alle madentusiaster

Kom med på en rejse i det nordjyske. Det er for dig, der interesserer dig for den kulinariske verden, og som går op i kvalitet, gode råvarer og hygge over et godt måltid mad. Dette gælder både, hvis du ønsker at afprøve nye opskrifter, men også hvis du gerne vil have en smagsoplevelse på en af Nordjyllands restauranter. Der er noget for enhver smag. Så læn dig tilbage og kig igennem vores artikler og lad dig inspirere.