CUIZINE

Weber og Silvan i Aalborg giver dig ny inspiration til grillen

Mens der dufter af grillmad fra danske terrasser og baghaver, lancerer Webers grilleksperter et nyt koncept for grillkurser til både nye og rutinerede grillere.

Deltagerne griller med det nyeste udstyr og får både inspirerende opskrifter og en masse ny erfaring med hjem. Den 22. maj kommer det nye grillkursus-koncept, BBQ Courses certified by Weber®, der er inddelt henholdsvis i sommer- og vinterkurser, til Silvan i Aalborg – en oplagt mulighed for at pudse grillformen af.

Efter flere års “Weber on Tour”, hvor deltagerne er strømmet til fra hele landet, står det klart, at danskerne langt fra er blevet mætte, når det handler om ny inspiration til grillmenuen.

– Vi er fortsat det mest grillende folkefærd i verden i forhold til vores indbyggerantal. Sammenlignet med andre lande har danskerne langt mere lyst til og mod på at eksperimentere ved grillen, og det afspejles tydeligt af deltagernes store engagement i kurserne. De kommer både for at blive endnu bedre til at tilberede lækre retter på grillen – og også for at prøve kræfter med det nyeste grilludstyr. Mange overvejer at købe ny grill eller nyt udstyr, og på grillskolen kan de få lejlighed til at prøve det af, inden de beslutter sig i butikken, fortæller Anders Jensen, Expansion & District Manager Grill Academy Nordics.

Også i 2017 foregår grillkurserne som en blanding af praktik ved grillene og grillkokkenes demonstration af grillteknikker og produkter, så der bliver rig mulighed for at suge til sig i løbet af de 3 timer, som kurset varer.

Weber har nyhederne med
Har man en passion for grilludstyr, bliver der ekstra meget at glæde sig til. Weber fylder nemlig kursusteltene godt op med spændende produktnyheder. Deltagerne kan blandt andet prøve det smarte nye iGrill-termometer. Forbundet via en app på mobiltelefonen følger iGrillTM kernetemperaturens udvikling, så resultatet bliver perfekt hver gang.

Også med på grillkurserne er den helt nye Genesis® II. En serie af kraftfulde gasgrill med 2 til 6 brændere, så her kan ethvert behov dækkes, uanset hvor mange man sidder omkring bordet.

– Med BBQ Courses certified by Weber® vil vi gerne videreudvikle den danske grillkultur og i øvrigt dele glæden ved at grille. Med udgangspunkt i deltagernes nysgerrig og lyst til at lære nyt, vil vi med den nye grillskole inspirere og gøre dem endnu dygtigere ved grillen – og måske også udvide deres forestilling om, hvad de rent faktisk kan tilberede på grillen, slutter Anders Jensen.

Grillkurserne afholdes i samarbejde med Weber-forhandlere, og i alt arrangeres 65 grillkurser over hele landet i løbet af sæsonen. Tilmelding sker på Weber.com, der er 48 pladser på hvert kursus, og det koster 349 kr. at komme i topform ved grillen.