CUIZINE

Sådan holder du et brag af en studenterfest

C-piger med hue
Der findes ikke noget så festligt som den glade studentertid. I denne artikel ser vi nærmere på, hvordan du holder et brag af en studenterfest. Artiklen henvender sig især til dig, der går i gymnasiet og snart skal have den berømte hue på hovedet.

Bestil ”mad ud af huset”

Du kan med fordel bestille mad ud af huset til din studenterfest. På den måde slipper du for at bruge tid og kræfter på at lave maden selv. Det synes rigtig mange er en kæmpe fordel, da det godt kan være en smule stressende at holde en studenterfest. Der er trods alt mange ting som skal tages stilling herunder mad, musik, drikkevarer, invitationer, opstilling af telt og meget mere. Ved at bestille mad udefra gør du det uhyre nemt for dig selv!
Læs mere om billig mad ud af huset her. Hvis du er i tvivl om, hvilke retter I skal have på den store dag, så kan du finde en masse inspiration på følgende hjemmeside: www.gastronomen.dk/.

Sørg for noget godt musik

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at en god studenterfest indeholder en masse lækkert musik. Derfor er det en god ide, at du får stablet et fint anlæg på benene, så de gode toner kan få lov til at brede sig blandt gæsterne. Derudover er det også smart at lave en playliste, hvor dit yndlingsmusik kan få lov til at være. På den måde er du fri for at skulle finde en ny sang hvert 5. minut medmindre du selvfølgelig har ansat en DJ til ”at vende plader”.

Hav plan b klar i tilfælde af dårligt vejr

Hvis vejret ikke viser sig fra sin bedste side, så er der ikke andet at gøre end at iværksætte plan b. Plan b kan for eksempel være at rykke indenfor i tørvejr. Alternativt kan du stille et telt op i haven som sagtens kan fungere selvom det regner udenfor. Hvis du vælger at holde det indenfor, så er det vigtigt, at du har rigeligt med bordplads og ikke mindst siddepladser nok.
Hvis du i forbindelse skal have købt dig et nyt spisebord, så er det en god ide at gå efter et bord som er langt og rektangulært. På den måde kan der sidde rigtig mange mennesker om bordet. Et godt eksempel på sådan et spisebord er Cross fra producenten Muubs (læs mere om det her).