Sanserne er inviteret med til bords, når Trip Trap udvider den velkendte Nordic-serveringsserie. Det sker med to uundværlige nyheder, der forener form og funktion i et unikt miks mellem hvidt porcelæn og olieret teaktræ.
Anretningen er halvdelen af smagsoplevelsen, siger mange, og den påstand bakkes nu op af Trip Trap. Designvirksomheden lancerer to serveringsfade af træ og en lille porcelænsskål med mange talenter. Sammen udgør de en perfekt alliance, men de står også stærkt hver for sig.
Porcelæn med kække kontraster
Den lille Nordic porcelænsskål supplerer den velkendte store Nordic-skål og har samme frække kontrast mellem en glat glaseret inderside og en mat yderside. Den lille skåls stramme design og organiske former gør den perfekt som portionsskål til alt fra morgenmadsprodukter til suppe, ligesom den er ideel til servering af bær, snacks og dip.
Som en ekstra feature er skålens bund designet, så den buer en anelse opad indvendigt. Det får vand og saft til at løbe ud i kanten og forhindrer, at for eksempel bær og gulerodsstave bliver fugtige. Nordic-skålene er ovnfaste og tåler både ovn, mikroovn og opvaskemaskine, og kun fantasien sætter derfor grænser for skålenes brug.
Servér på håndpudset teaktræ
Som oplagt supplement til de små glasskåle står de to nye serveringsfade af massiv olieret teaktræ. Fadene er løftet få millimeter fra underlaget med små gummiben, så de visuelt svæver, og det gør dem nemme at løfte og sætte fra sig. De tåler både varme og væske, så de er oplagte som rustikt og elegant anretningsfad til både varme og kolde retter.
Fadene er nænsomt håndpudset, til overfladen bliver glat og blød. Samtidig har træet et højt naturligt indhold af olie og gavnlige kernestoffer, der gør det stærkt og modstandsdygtigt. Træet er yderligere mættet med olie, der er godkendt til madvarer, og som desuden får fadet til at patinere smukt ved brug.
De skønne Nordic skåle og fade giver en smuk servering til mad, der er tilberedt med kærlighed og omhu og vil med sikkerhed skabe beundring og glæde ved bordet.