CUIZINE

Engelsk luksuschokolade tilegnet lokale smagsløg

HotelChoco_31 - kompri

Det bedste fra to verdener smelter bogstavelig talt sammen, når Hotel Chocolat åbner op for en ny variant af deres chokoladeunivers, Made on Site. Som navnet antyder, laves chokoladen i ”Made on Site”-kollektionen i Hotel Chocolats butik på Østergade, hvor besøgende lækkermunde kan se den engelske chokoladekunst tage form bag disken. Dette forår præsenterer Hotel Chocolat for første gang Made in Copenhagen – naturligvis tilsat marcipan, som en hyldest til danskernes klassiske sweet treat. 

Engelske Hotel Chocolat er kendt for sine imponerende sæsonkollektioner af spiselige stemningsskabere, eksperimenterende tilbehør med et touch af kakao til det salte køkken og ikke mindst en varm chokolade, der kan få hjertet til at slå hurtigere for alle med en sød tand. Dette forår tager Hotel Chocolat chokoladeoplevelsen til nye højder med lanceringen af konceptet Made on Site – en frisklavet chokoladeoplevelse fremstillet i hjertet af Hotel Chocolat i København.

Fra bønne til butik

Hotel Chocolat har fra sin opstart været dybt engageret i chokoladeproduktion – hele vejen fra bønne til butik. Med egne plantager på den caribiske ø Sankt Lucia dyrker, høster og rister Hotel Chocolat selv de kakaobønner, der senere bliver til det overflødighedshorn af kakaoholdige fristelser, der sælges i Hotel Chocolats butikker.

Mens størstedelen af chokoladen produceres i England, sendes nogle kakaobønner hele og uforarbejdede frem til de Hotel Chocolat butikker, der har egne produktionsfaciliteter. I Danmark, hvor det luksuriøse ”chokoladehotel” har tre butikker i Københavnsområdet, sendes grove lærredssække med hele kakaobønner fra Caribien til butikken i Østergade, der står for den danske produktion. Her ristes og males de mørkebrune bønner hver dag i de fascinerende, fritstående apparater midt i butikken, hvorfra de specialuddannede chocolatiers bag disken tryller de magiske bønner om til den fineste luksuschokolade af engelsk kvalitet – made in Denmark.

Engelsk kvalitet, lokal smag

In-house produktionen i Østergade har givet Hotel Chocolat mulighed for at kræse for danskernes smagsfavoritter og lave netop de chokoladekombinationer, der får kakao-kærligheden til at blomstre. Hvor briterne har en forkærlighed for sød og mild mælkechokolade, er danskere særligt glade for den helt mørke variant, som udgør hovedparten af de chokolader, der fremstilles bag disken i København. Chocolatierne kæler her for små, runde chokoladeøer med 70% kakaoindhold og et drys af crunchy kakaonibs, der giver et bittert bid til den intense mundfuld. Der eksperimenteres også med chokolade med lakrids og hindbær, ligesom Hotel Chocolat for første gang har tilføjet marcipan til de fyldte chokolader. Ingredienser, der taler direkte til de danske chokoladehjerter.

Hotel Chocolat Made on Site – Copenhagen består af en gaveæske med 6 stykker fyldt chokolade der kan købes i alle danske Hotel Chocolat butikker samt et udvalg af chokolader, der sælges eksklusivt i Hotel Chocolats Roast & Conch Cocoa Bar i Østergade i København.

I Hotel Chocolat Østergade Roast & Conch kan man nyde Made on Site varianterne:

  • 60% Supermilk mælkechokolade-ø med pistacienødder, 20 kr. pr. styk eller 3 for 50 kr.
  • Lakrids og hindbær chokolade-ø, 20 kr. pr. styk eller 3 for 50 kr.
  • 70% mørk chokolade-ø med kakaonibs, 20 kr. pr. styk eller 3 for 50 kr.
  • Copenhagen Made on Site Truffle Trio: En trio af chokoladetrøfler – husets trøffel, marcipantrøffel og pralinetrøffel, 35 kr. for 3 stk.

 

I alle Hotel Chocolat butikker i Danmark sælges Copenhagen Made on Site Chocolate Collection: En æske med 6 trøffler lavet i Hotel Chocolat butikken på Østergade bestående afto husets trøffel, to marcipantrøfler og to pralinetrøfler, 80 kr.

Hotel Chocolat Made on Site er i butik fra februar og kan købes i butikkerne på Østergade 13, København K, i Frederiksberg Centeret og i Københavns Lufthavn.

For mere information se www.hotelchocolat.com