CUIZINE

Godt nyt til kaffe- og tenydere

Hos Le Creuset elsker vi en god, stor kop kaffe eller te, og vi vil gerne hjælpe til med at gøre den lille pause på jobbet eller derhjemme hyggelig. Kaffe og te smager bare bedre, hvis øjeblikket kan nydes i ro og mag – omend det bare er for en lille stund.

Nyheder til hyggestunden

Stempelkande

Nyd kaffen med Le Creusets stempelkande med metalpresser. Den direkte kontakt mellem det varme vand og bønnerne giver en stærk og intens smag. Tilgængelig i fire farver. Kapacitet: 0,8 l.

Priser: 499,95 kr.

Espressokop

Koppen har et brugervenligt design og er fremstillet i stentøj, der hverken absorberer smag, lugt eller farve fra din varme drik. Espressokoppen tåler opvaskemaskine. Tilgængelige i 10 farver: Kapacitet: 70 ml.

Pris: 79,95 kr.

Tepotte

Le Creusets tepotte med tilhørende metalsi findes nu også i Mist Grey-farven. Det slidstærke og solide stentøj gør tekanden uigennemtrængelig for smag, fugt, lugt og farve fra teen. Tåler rengøring i opvaskemaskine. Kapacitet: 1,3 l.

Priser: 469,95 kr.

Lille kande

Den lille kande fra Le Creuset er oplagt som mælke- og flødekande på kaffebordet. Kanden er fremstillet i glaseret stentøj, som gør produktet solidt, hygiejnisk og nem at rengøre. Kanden optager hverken smag eller lugt fra fødevarer og tåler opvaskemaskine. Kapacitet: 0,15 l.

Pris: 119,95 kr

Opbevaringskrukker m/trælåg

Opbevaringskrukkerne fra Le Creuset forener elegant opbevaring med funktionalitet. Grundet det tætsluttende trælåg i bøgetræ kan krukkerne stables oven på hinanden i skab, skuffe eller på køkkenbordet. Opbevaringskrukkerne er oplagte til opbevaring af fx kaffe, kaffekapsler eller te, da stentøjet hverken absorberer smag eller lugt fra fødevarer. Fås kun i en begrænset periode.

Priser:
0,34 l: 189,95 kr.
0,675 l: 239,95 kr.

Lille krukke m/låg

Den lille krukke med trælåg er ideel som sukkerskål på kaffe- eller tebordet. Krukken er fremstillet i glaseret stentøj, som gør produktet solidt, hygiejnisk og nem at rengøre. Krukken optager hverken smag eller lugt fra fødevarer og tåler opvaskemaskine. Kapacitet: 80 ml.

Pris: 139,95 kr

En lille tepause midt i hverdagens travlhed.
TIP: Hvis du har god tid, kan du også lave en Cold brew-kaffe. Bland groftmalet kaffe og koldt vand i stempelkanden, put film over og lad blandingen stå 8-12 timer i køleskab, før den presses. Herved opnås en mere sød og mild kaffesmag end ved brygning med varmt vand.