CUIZINE

Blenderens Rolls Royce i kobber som limited edition

Blenderen Vitamix Pro 750 i kobber lanceres nu i Danmark i limited edition. Den ultimative blender er til designelskeren, som dyrker sund madlavning i ekstravagant køkkengrej. Blenderen Vitamix Pro 750 er topmodellen fra det amerikanske firma Vitamix, en luksus-blender med 2.2 hestekræfter, som kan tilberede is, suppe, smoothie og bagværk på få sekunder.

En blender skal kunne klare mosten!
I Danmark fortsætter sundhedsbølgen med fokus på hjemmelavede sunde måltider tilberedt af de bedste råvarer. I en travl hverdag laves der vitaminrig morgenjuice inden arbejds- og skoledagen begynder og proteinrig smoothie inden den daglige træning. Vi blender alt fra rodfrugter til bladgrønt, nødder, frugt og bær friske eller fra frost – en opgave som stiller store krav til køkkenmaskinens holdbarhed. Vitamix Pro 750 er bygget til maksimal ydeevne og har uovertruffen holdbarhed – en køkkenmaskine som vil arbejde i køkkenet i 15 – 20 år.
Blenderens unikke egenskaber:

– 7 års garanti på motorenhed og 2 års garanti på kanden·
– Patenteret 2 liter kande af BPA-fri Tritan polyester (samme materiale som vinduerne i et fly)·
– 5 forprogrammerede programmer til både smoothies, varme supper, frosne desserter, puréer og et rengøringsprogram.
– Programmerne stopper selv, når opgaven er udført.·
– Trinløs variabel hastighedskontrol fra 1 til 10.·
– Elegant design med lys i kontrolpanel og soft grip knapper·
– Selvrens funktion – en dråbe opvaskemiddel samt varmt vand køres gennem blenderen i 30 sekunder·
– Et tætsiddende låg med hul til påfyldning og medfølgende tamper, en stav som anvendes til at presse råvarerne ned i blenderen·
– Laserskårne knivblade som pulveriserer ingredienser som chiafrø og quinoa, hvorved unikke smage og sundhedsfremmende stoffer frigøres.

Danmark skal være verdens førende juicenation
Mads Bo er hovedmanden bag LifeForce ApS, den danske importør af Vitamix. Siden 2004 har hans mission været simpel, at gøre Danmark til verdens førende juicenation. Som forfatter til flere kogebøger om hjemmelavet juice og smoothie, har Mads Bo inspireret tusindvis af mennesker i Danmark til at leve et mere energifyldt liv baseret på velsmagende juice og sunde smoothies af de bedste råvarer. Blenderen Vitamix Pro 750 i kobber skal understøtte det eksisterende sortiment af luksusblendere, der sælges på det danske marked af firmaet LifeForce ApS. Før en blender lanceres i Danmark, har den været til test i køkkenet hos Mads Bo i minimum 1 år. En garanti for at man som forbruger har investeret i godt værktøj.

Mads Bo udtaler om blenderen: ” Leder du efter blenderens svar på en Rolls Royce, så har du den her. Topmodellen Vitamix 750 PRO er et must for smoothies-nørder. Det er i mine øjne en blender for livet, og den kan med sin power producere flydende livskraft og økologiske vitaminbomber til hele familien. Jeg bliver nødt til at erkende, at jeg er kæmpe fan af Vitamix. De laver simpelthen verdens bedste blendere, og det er helt uden overdrivelse. Vitamix er en blender som jeg varmt kan anbefale og står 100 % inde for.

VARIANTER OG PRISER

Vitamix Pro 750 Limited Edition i kobber koster DKK 7.495,00. i vejledende udsalgspris. Blenderen findes desuden i børstet stål.

VITAMIX – 100 ÅRS HÅNDVÆRK OG EKSPERTISE

Siden 1921 har Vitamix produceret state of the art-køkkenapparater, som i dag anvendes af kosteksperter, sundhedsentusiaster og professionelle kokke i mere end 100 lande. Det hele startede i Ohio i USA med grundlæggeren William Grover Barnard, som ville hjælpe en god ven igennem alvorlig sygdom. William Grover Barnard havde erfaret, at man kunne forbinde sunde råvarer med velvære og godt helbred. Det blev hans hjertesag som omrejsende sælger af køkkenudstyr og foredragsholder om sund mad og fysisk velvære.

Firmaet blev overleveret til de næste generationer af familien, som videreførte passionen for det sunde, nemme måltid. I 1985 kom den første kommercielle blender på markedet under navnet Vita-Mix, hvor ”vita” betyder liv. Vitamix blev den stærkeste maskine på markedet – en maskine som kan lave varm suppe, blende isterninger, piske fløde, male korn og ælte brød.

RAW GRÆSKARSUPPE

Prøv denne milde og lette græskarsuppe, lavet på under 15 minutter på en Vitamix blender. Intet opkog eller stegning er nødvendig men stadig lun at spise.

Portioner:4 personer

Ingredienser

 • 600 g rå græskar uden skræl og kerner
 • 1 appelsin uden skræl og kerner
 • 1 rød peber uden kerner
 • 1-2 cm ingefær med skræl
 • 1 fed hvidløg
 • 50 g græskarkerner
 • 50 g cashewnødder
 • 200 ml kokosmælk
 • 600 ml koldt vand
 • 1 håndfuld frisk dild (kan undlades)
 • ½ tsk. kanel
 • ½ tsk. karry
 • ½ tsk. Himalaya salt
 • 1 knivspids peber

Alle ingredienser tilsættes blenderen i rå form. Blendes på Vitamix blenderens suppeprogram i ca. 7 minutter indtil suppen er varm. Rund evt. smag og konsistens af med Alpro soya piskbar, et delikat plantebaseret alternativ til piskefløde. Kan tilsættes chili og serveres med ristede græskarkerner på toppen.

JORDBÆRIS MED ET TWIST

En is på den sunde måde. Jordbærisen kan tilberedes på under 5 minutter. 

Ingredienser

 • 150 ml. mandelmælk – så cremet som muligt (hjemmelavet er godt)
 • ½ banan, skællet
 • 1/3 dl. honning
 • 500 g. frosne jordbær

Blend alle ingredienserne i din Vitamix blender. Start altid med at dække kniven med en base af plantemælk. Start på hastighed 1 og stig langsomt til højeste hastighed. Brug din tamper til at presse ingredienserne ned til kniven. 35-50 sekunder senere har du en lækker is. Overmix endelig ikke, ellers smelter isen. Bliver din is ikke fast nok, så tilsæt blot en håndfuld isterninger. Serveres med det samme.