CUIZINE

Bæredygtig kaffe – nu også til kapselmaskinen

Hvilken kaffe byder du uventede gæster? Hvis der er Gevalia fra din Tassimo-maskine i koppen, kan du fremover svare ”100 procent bæredygtig kaffe”. Tassimos kaffekapsler fra Gevalia indeholder nemlig nu 100 procent kaffe fra Rainforest Alliance-certificerede plantager. Det betyder, at du nu kan drikke kaffe, som den bliver serveret på caféen og samtidig have god samvittighed – og så er det tilmed både nemt og hurtigt at tilberede en af de mange skønne Tassimo-drikke.

Kapselkaffemaskinen Tassimo, der er produceret af Kraft Foods og Bosch, gør allerede stor glæde i mange danske hjem. Der findes et hav af forskellige smagsvarianter af både the, kaffe- og chokoladedrikke, så der er rig mulighed for, at alle i familien kan finde deres helt egen favoritdrik. Desuden er der tænkt i miljøhensyn under udviklingen af det smarte Tassimo-system, hvilket bl.a. betyder, at kapslerne er genanvendelige og kan sendes portofrit til det innovative genanvendelsessystem TerraCycle, når de er brugt.

100 procent bæredygtig kaffe

Men ikke nok med det. Nu er en del af kaffesortimentet til Tassimo-maskinerne blevet 100 procent bæredygtigt, idet Gevalia, der leverer varianter som mørkristet, cappuccino, espresso og latte til Tassimo, er blevet certificeret af non-profit miljøorganisationen Rainforest Alliance. Dermed lever kaffen op til bestemte krav til bæredygtig produktion samt sociale og miljømæssige forhold. Med andre ord kan du være sikker på, at din kop Gevalia fra Tassimo er lavet på bønner, der kommer fra landbrug, hvor der er taget hensyn til både arbejdsmiljø, dyreliv, økosystemer, vandløb og landområder.

Tre nye smagsvarianter

Der findes en lang række Gevalia-varianter, man kan lave de skønneste kaffedrikke med, og i september kom tre nye kapselvarianter til Tassimo-systemet på det danske marked – to kaffevarianter og én the: ”Gevalia Indonesian Lava” – en intens kaffe med mørk karakter og krydret smag, ”Gevalia Latin Sunset” – en fyldig og velafbalanceret kaffe med let nøddesmag, samt Twinings ”Après-Midi d’Orient” – en mild sort the med smag fra rosenblade og søde jordbær og et strejf af hyldebær, vanilje og appelsin.

Kapslerne til Tassimo-bryggesystemet, inkl. de tre nyeste varianter, er i handlen nu og kan købes følgende steder:

  • Føtex
  • Bilka
  • IRMA
  • Superbest
  • Kvickly
  • Superbrugsen
  • Metro
  • Whiteaway.com
  • Wupti.com