CUIZINE

Smagseksplosion fra multifunktionel blender

Nu lanceres Novis Pro Blender, som gør det nemt at føre en sund og naturlig livsstil. Med op til hele 30.000 omdrejninger i minuttet kan den både knuse is, varme supper eller purere nødder til chokoladesmør eller peanutbutter. Og naturligvis laver den også cremede smoothies og lækre sorbeter.

Ydeevne, præcision og et eksklusivt design – det er det, du kan se frem til ved den nye multifunktionelle blender, udviklet i Schweiz. Novis Pro Blender er nem og sikker at betjene og kan rengøre sig selv automatisk ved et tryk på én knap – kandens udformning og de specialdesignede knive sørger for at forarbejde ingredienserne perfekt, og så er den lydsvag i forhold til andre blendere på markedet. Derudover går Novis højt op i at producere maskiner gennem bæredygtige processer og intelligent materialevalg.

Tag din smoothie med på farten

Det unikke ved Novis Pro Blender er blandt andet dens specialudviklede teknologi, der gør den ekstremt sikker at bruge: maskinen kan ganske enkelt ikke starte, med mindre kanden er sat rigtigt fast på maskinen. Derudover har den fem pre-indstillede programmer, som gør det muligt at lave alt fra sorbet til suppe. Blenderen er med andre ord indstillet til at blende ingredienserne på en effektiv og præcis måde, så du får nøjagtig det resultat, du ønsker. Til Novis Pro Blender kan du desuden tilkøbe en 0.6 liter to-go-kande, der kan sættes direkte på blenderen, så du kan blende og tage den med på farten med det samme. Novis Pro Blender er også udstyret med en madstav og Tritan-plastkande, der tåler op til 100 grader. Og så har blenderen endda 10-års garanti på motoren.

Novis Pro Blender forhandles blandt andre hos Spinchy.com og Magasin.dk.

Pris fra kr. 4.500,-