CUIZINE

Blåt stentøj fra Staub

1cab81_Staub_bl_t_stent_j

Den blå farve er den mest klassiske farve, man kan tænke sig til borddækning. Brug de små blå stentøjsting fra Staub til at servere efterårets lune og hyggelige retter.

I Staubs blå stentøjsserie er der serveringsfade, skåle og små cocotter. Servér f.eks. grøntsagerne, suppen eller gryderetten i de små cocotter med låg. Der er nemlig en ganske særlig fryd ved selv at tage låget af ved bordet, og mærke madens duft komme til fuld udfoldelse.

0c8cea_Staub_stent_j_10cm_159_95_DKK

Gryde fra Staub, 159,95 kr. 

Det smukke stentøj fra Staub er skabt til at blive brugt – og der er tænkt på det hele. Det glaserede stentøj er udført i højeste kvalitet og tåler helt op til 300 grader i ovnen – selv hvis det kommer direkte fra fryseren. Det kan selvfølgelig også bruges i mikrobølgeovnen, og da alle fade er udstyret med praktiske håndtag, kan du altid få or­dentligt fat, uden at grydelapperne ender i maden.

0ab57a_Staub_stent_j_27cm_279_95_DKK

Fad fra Staub, 279,95 kr. 

Når maden er spist, kan stentøjet gå i opvaskemaskinen. Produkterne er pladsbespa­rende i skabene, da de kan stables. Da bunden på produkterne er poleret ganske fint, ridser de hverken de øvrige fade eller underlaget. Den varme blå farve taler dog ikke for at gemme det smukke stentøj væk i skabe; selvom produkterne primært er skabt til at blive brugt, er de samtidig meget dekorative at have stående fremme.

93eb39_Staub_stent_j_8_cm_129_95_DKK

Stål fra Staub, 129,95 kr.

Produkter fra Staub forhandles hos Imerco.