Publiceret 5/12/2021
Bageri og bagværk er kommet for at blive
Rundt omkring i Danmark er bageri i vækst, der har således det seneste stykke tid været en stigende tendens til, at der åbner bagerier til højre og venstre. De fleste af bagerierne bager med surdejsbrød samt dekonstruerede kager, og dette ser ikke ud til at stoppe lige foreløbigt.
Det seneste skud på denne stamme vil åbne til april i Torvehallerne i København. Folkene bag dette nye foretagende hedder Albatross & Venner. Konkurrencen om bagværk er kun steget de seneste par år, så man kan godt undre sig over, om der egentlig er behov for flere bagerier, men det mener Albatross & Venner, at der er.
Denne koncern bygger på et samarbejde mellem Albatross Bakery, Simon Olesen fra Restaurant Møntergade og dennes mangeårige ven Danny Vangsted fra spisebaren i Torvehallerne Omegn & Venner. Det nye bageri vil fokusere på saltet bagværk i modsætning til de søde sager, der normalvis er hovedfokus for et bageri. Til foråret er der med andre ord noget at se frem til.
Endnu et hypet bageri åbner i København – Euroman
Ovenstående artikel/artikler er resumeret af Cuizine.dk, hvor skribenterne ikke har udført selvstændig research på emnet. Du kan tilgå den oprindelige artikel, hvis det ønskes.