CUIZINE

Nadias med vokseværk

Siden år 2000 har ægteparret Pia og Adnan Jaber været at finde i Aalborgs pulserende byliv. Det hele begyndte med en lille sandwichbar på Boulevarden, som nu har vokset sig stor. I dag tæller Nadias seks forretninger i Aalborg, samt et hav af andre aktiviteter.

Tekst Maria Jakobsen & Foto Marie Knap

Forretningen blev forholdsvis hurtigt udvidet med lokalerne i Reberbansgade. På dette tidspunkt talte forretningen 4 ansatte, Pia og Adnan plus to deltidsansatte. I dag er der med de seks forretninger 71 ansatte, så det er gået stærkt for Nadias i de seneste år, som har udviklet sig med lynets hast. Til trods for økonomisk krise, de sidste par år, har Nadias formået at udvide med yderligere to forretninger.

Vigtigt med gode medarbejdere

Men for indehaverne Pia og Adnan skyldes deres succes i høj grad deres dygtige medarbejdere. Adnan forsøger hver eneste dag, at besøge hver enkelt butik, da det er uhyre vigtigt for ham at sige godmorgen til sine ansatte og vise sit ansigt. I hver enkelt af de seks forretninger er der ansat en bestyrer, samt et par supervisere til at sørge for, at forretningen lever op til de krav der bliver stillet.

-Vi har til tider haltet på personaleområdet, forklarer Pia. Det hele er jo gået så stærkt med udvidelse til flere forretninger. Det har derfor været meget produktudvalget og råvarerne der blev prioriteret. Men det er enormt vigtigt for os at prioritere vores personale. Det er dem, der er vores ansigt udadtil, og dem der skal repræsentere og sælge vores produkter.

For både Pia og Adnan er det dog vigtigt at blive endnu bedre på dette område. De sætter stor pris på deres medarbejdere, og er sikre på at medarbejderne har en stor del af ansvaret for, at det er gået så godt.

-Det er vigtigt, at personalet har det godt mens de er på arbejde. Vi har en masse unge ansatte, som måske holder pause fra studierne eller sparer op til for eksempel at komme ud og rejse, fortæller Adnan. Men så kommer de som regel tilbage og arbejder hos os efter deres rejse, og supplerer deres studie med arbejdet her. Vi får mange ansøgninger, hvor tidligere eller nuværende medarbejdere har opfordret deres venner til at søge job her.

De bedste råvarer

Et nøglepunkt hos Nadias er mad lavet af de friskeste råvarer i den bedste kvalitet. Det er uhyre vigtigt for Pia og Adnan, at der aldrig slækkes på kvalitetskravene.  Igennem årene har menukortet gennemgået visse forandringer, men konceptet forbliver det samme.  Sund, nem og lækker mad til fornuftige penge. Igennem 12 år er der hos Nadias kun sket en prisstigning to gange, til trods for at råvarerne er blevet væsentligt dyrere.

-For at blive ved med at være dygtige til det vi gør, er det nødvendigt med nytænkning fortæller Adnan. Vi kan ikke bare lade stå til, men er hele tiden nødt til at dygtiggøre os og følge med tiden.

Pia samtykker og uddyber, vi lytter meget efter kundernes efterspørgsel og forsøger selvfølgelig at følge tidens trends. Vi udvikler os hele tiden, for konstant at kunne tilbyde vores kunder det bedste. Vi holder, hvad vi lover og vores koncept er altid at servere kvalitetsprodukter, og konstant forbedre os.

En god ambassadør

Udover de seks forretninger er Nadias en stor sponsor hos forskellige sportsforeninger. Nadias støtter blandt andet Aalborg Håndbold og Aalborg Pirates, men er også engageret i de små lokalforeninger, så som Store Restrup (RIF), hvor de er hovedsponsor.

-Vi vil gerne være synlige og støtte de lokale sportsklubber så vidt muligt, for på den måde at skabe et  tilhørsforhold og gøre noget for de børn og voksne, som er tilknyttet de forskellige foreninger.

Men hvad skal der så ske med Nadias i fremtiden. Parret drømmer om måske  at udvide konceptet Nadias til andre byer. Om 5-10 år kan det være, at man kan finde en Nadias i alle større byer i Danmark, fortæller Adnan med et smil. Vi oplever stor efterspørgsel fra andre byer, og får utrolig mange henvendelser omkring udvidelse. Men nu må vi se.

-Vi har det nu, som vi gerne vil have det her i Aalborg, forklarer Pia. Hvis vi skal gå videre og udvide drømmen, skal vi have flere folk ind over, hvilket jo kræver at vi kan give slip på vores ” barn nummer tre ”, siger Pia med et glimt i øjet.

-Vi kan aldrig skælde ud over, at vores drømme ikke lykkes, bare vi forsøger, tilføjer Adnan.