CUIZINE

Mmmmmm, Mini Cupcakes med chokolade og karamel

Amo lancerer nu den originale cupcake i en størrelse, der er så lille og uskyldig, at det nærmest er en synd ikke at spise den. De delikate chokoladecupcakes med karamelfrosting og karamelkugler sender blodsukkeret på guddommelig og tiltrængt himmelflugt, når de nydes sammen med eftermiddagskaffen klokken tre. Ligesom de også vil gøre sig godt som en lille himmerigshaps på kagebordet til efterårets fester – og er nemme at håndtere på en kølig skovtur med tæpper, termokander og røde kinder.

Også her har Amo gjort det nemt for dig – og samlet alle ingredienserne i et kagekit, så du ikke behøver at tænke på andet end, hvor godt de vil smage. Slip din indre prinsessekonditor løs og fremtryl din egne små, søde kunstværker i hjemmebageriet.

Eventyrlige tips fra ‘The Queen of Cupcakes’

Serenity Cupcakes er et af Københavns mest populære cupcake-bagerier og ejet af ’The Queen of Cupcakes’ Mariam Mistry. Mariam åbnede Serenity Cupcakes i august 2011, og i dag bruger hun stort set al sin tid i butikken, hvor hun bager, eksperimenterer med nye frostings og opskrifter – eller betjener sine mange storsmilende kunder.

 

Slip din indre prinsessekonditor løs med Amos nye Mini Cupcake-bagekit. Her giver Serenity’s egen Queen of Cupcakes kreative pynte- og serveringsforslag til dine hjemmebagte Mini Cupcakes:

 

  1. 1.       Pynt dine hjemmebagte Amo Mini Cupcakes med spiseligt glimmer for at give kagerne et eventyrligt look. (Spiseligt glimmer fås bl.a. hos Specialkøbmanden.)
  2. 2.       Riv lidt økologisk citron- eller limeskal over dine cupcakes. Det giver en vidunderlig kontrast til den søde kage og frosting.
  3. 3.       Pynt med sensommerens friske bær. Smager himmelsk i selskab med chokoladekagen.
  4. 4.       Server kagerne på en kageopsats pyntet med afskårne blomster eller farverige rosenblade.
  5. 5.       Pynt altid dine cupcakes, så de matcher lejligheden; fødselsdagsfesten, brylluppet, barnedåben, sommerfesten, høstgildet … kun fantasien sætter grænser. Og sukkerpynt findes i alverdens former og farver.Amo Mini Cupcakes er i alle større dagligvarebutikker fra uge 36.Vejledende pris 31,95 kroner.