CUIZINE

Mad med Timm Vladimir

Timm_Vladimirs_k_kken

Timm Vladimir giver dig her sine allerbedste opskrifter på alle de traditionelle retter, vi elsker at spise, men sjældent kaster os ud i at lave, f.eks. Bouef Bearnaise, Tarte Tatin, Jomfruhummerbisque og Eggs Benedict.

Bogen kommer hele vejen rundt med opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad, natmad, desserter og søde sager samt diverse tilbehør og drikke.

Bogen kan ses som en introduktion til det moderne hverdagskøkken, og guider den ikke så velbevandrede kok igennem de klassiske hofretter og inspirerer til at komme i køkkenet og lave god, velsmagende – og sommetider også ambitiøs – mad.

I Timm Vladimirs Køkken bliver der kreeret god hjemmelavet mad helt fra bunden af ordentlige råvarer.

Madglæden og kreativiteten er i top og det smitter – og husk: øvelse gør mester!