CUIZINE

Louisa Lorangs lækreste og sundeste juicer

9788711347966

Få Louisa Lorangs opskrifter på delikate og læskende juicer, lækre smoothies, smagfulde shakes og sunde ‘juicepops’, som kan booste din energi og give dig et skønt skud vitaminer.

Jeg er en af dem, der er hysterisk bange for kure. Slankekure, kulhydratfrie kure, juicekure, sundhedskure. Alt det giver mig myrekryb og får mig til at æde flødeboller. Ind i mellem tager oste og croissanter bare overhånd og jeg får brug for lige at ”nulstille” min appetit – og min krop har brug for et skud fornyende energi. Så juicer jeg – altså jeg drikker en ordentlig grøn juice til morgenmad, eller jeg tager en heldags juicetur og mærker forskellen. Jeg kan også finde på at tage flere dage i træk, hvor alkohol, kød, hvede og andre skønheder ikke er en del af min kost. Kun skøn juice og fede shakes” skriver Louisa i forordet. Louisa giver dig sit bud på en ‘juicetur’, hvor du i en eller flere dage udelukkende drikker dine grøntsager og frugter. Du renser ud og genopbygger – og får så meget lækker frugt og grønt indenbords imens, at det er ren selvforkælelse.
Fakta om bogen:
Titel: JUICE & CO
Forfatter: Louisa Lorang
Omfang: 232 sider
Pris: 149,95 Kr.
Udkommer: 6. juni 2014

Louisa Lorang er kendt fra Go’ Morgen Danmark og Go’ appetit, hvor hun giver dig gode og sunde tips til hverdagsmaden – og så er hun den karismatiske kok og dommer i TV2-programmet Grillfeber. Herudover leverer Louisa masser af lækre opskrifter hver uge i Alt for Damerne. Louisa har tidligere udgivet en lang række kogebøger. Senest Vild med mad, MadpakkebogenSpisetid – god mad til store og små samt Grillbar.