CUIZINE

Kyllingespyd med kartoffelsalat

Kyllingespyd (12 – 14 træspyd)

Ingredienser  

4 kyllingefileter (ca. 600 g)

4 løg i store tern (ca. 200 g)

4 peberfrugter

1 spsk. honning

Chilisovs efter smag

Evt. 1 fed hvidløg

1 spsk. olie

Salt og peber

Fremgangsmåde

Skær kylling, løg og peberfrugter i store tern. Put dem skiftevis på træspyddene og placer dem på en bageplade.

Bland honning, chilisovs, olie, hvidløg og salt og peber i en skål og pensl spyddene med marinaden. Sæt spyddene i en forvarmet ovn på 180 grader i 15 min. De kan også laves på grillen.

Kartoffelsalat

Ingredienser

2½ dl. A38

2½ dl. cremefraiche

20 g. finthakkede løg

2 tsk. mild, sød sennep

1 tsk. citronsaft

750 g. små kogte faste kartofler

3 spsk. hakket frisk persille

2 spsk. klippet frisk purløg

Salt og peber

Fremgangsmåde

Bland A38, cremefraiche, løg og krydderier. Skær de kogte kartofler i tern og vend dem i saucen. Lad retten stå og trække i køleskabet mindst 30 min. før serveringen.

Tid: Ca. en halv time.