Kyllingespyd (12 – 14 træspyd)
Ingredienser
4 kyllingefileter (ca. 600 g)
4 løg i store tern (ca. 200 g)
4 peberfrugter
1 spsk. honning
Chilisovs efter smag
Evt. 1 fed hvidløg
1 spsk. olie
Salt og peber
Fremgangsmåde
Skær kylling, løg og peberfrugter i store tern. Put dem skiftevis på træspyddene og placer dem på en bageplade.
Bland honning, chilisovs, olie, hvidløg og salt og peber i en skål og pensl spyddene med marinaden. Sæt spyddene i en forvarmet ovn på 180 grader i 15 min. De kan også laves på grillen.
Kartoffelsalat
Ingredienser
2½ dl. A38
2½ dl. cremefraiche
20 g. finthakkede løg
2 tsk. mild, sød sennep
1 tsk. citronsaft
750 g. små kogte faste kartofler
3 spsk. hakket frisk persille
2 spsk. klippet frisk purløg
Salt og peber
Fremgangsmåde
Bland A38, cremefraiche, løg og krydderier. Skær de kogte kartofler i tern og vend dem i saucen. Lad retten stå og trække i køleskabet mindst 30 min. før serveringen.
Tid: Ca. en halv time.