Det nye nordiske køkken har på få år indtaget danskernes køkkener og madvaner. Ramsløg og havtorn er for længst blevet hvermandseje, og nu er der godt nyt til ganer med mere smag for de nordiske urter. Dette forår ser to nye smagssatte varianter af Kærgården® nemlig dagens lys, og gør det nemt at sætte et pikant pift på hverdagsmaden, ikke mindst i grillsæsonen.
Den klassiske Kærgården® ”Havsalt” smelter på tungen, når det smøres på brødet – eksempelvis på lune flutes som tilbehør til en god salat eller skaldyrsanretning. Oplev også den knasende fornemmelse, når en saltet skefuld anrettes på en velstegt bøf direkte fra grillen.
Med Kærgården® ”Nordiske Urter” bejles der til smagsløgene med en pirrende blanding af alt godt fra køkkenhaven – persille, purløg og dild – der delikat og ultrahurtigt smeltes i de varme grøntsager og den nykogte pasta. Prøv også at bruge Kærgården® som topping på en bagt kartoffel eller som tilbehør til friskstegt fisk eller dampende varme majskolber.
De nye smagssatte Kærgården® varianter findes allerede i dagligvarehandlen:
Kærgården® ”Havsalt” og ”Nordiske Urter” koster 12, 95 kr. (vejl.) for pakke med 200 gram. Produkterne findes i kølemontren ved siden af det øvrige Kærgården® sortiment, der er skabt af smør, gylden rapsolie og lidt salt. Det er denne særlige kombination, der bevirker, at Kærgården® er smørbar lige fra køleskabet – og nu også fuld af ekstra smag!