For mange danskere, og i særdeleshed de unge, kan den delikate sauce til risalamanden i år blive en ekstra god oplevelse. Som noget helt nyt fås danskernes absolut foretrukne kirsebærsauce fra Skælskør Frugtplantage nemlig også nu i en variant, hvor de hele bær er pureret.
Kendt for at opfylde produktønsker
Cremet og fyldig. Sød og blød. Og nu UDEN hele syltede kirsebær. For hver fjerde dansker betyder det et ekstra ønske opfyldt denne jul. De foretrækker nemlig, at den klassiske ledsager til deres risalamande ikke indeholder hele kirsebær.
Kirsebærsauce – et traditionelt must
I dag står traditionen stolt, når det gælder juledesserten, nemlig risalamande – der skal være en hel mandel, og der skal være kirsebærsauce til, og helst den fra Skælskør Frugtplantage.
”Traditioner ændrer man ikke på – og slet ikke, når de smager godt. Det forklarer, hvorfor kirsebærsaucen fra Skælskør Frugtplantage er danskernes foretrukne og har været det i mange år”, fortæller Henrik Hjorth, Marketing Manager i Scandic Food A/S, og fortsætter: ”Vi lancerer nu vores kirsebærsauce i en pureret udgave, fordi vi også gerne vil imødekomme de mange danskere, som ikke bryder sig om hele bær i deres kirsebærsauce. ”
Skælskør Frugtplantage er kendt for sine stolte traditioner – naturlige råvarer og nænsom forarbejdning – og for hele tiden at forny sig og følge med tidens produktønsker. Den nye kirsebærsauce uden forstyrrende bær er ingen undtagelse.
Kirsebærsaucen fra Skælskør Frugtplantage, som også findes i en original og en økologisk udgave, begge med hele kirsebær, hædres gang på gang i forskellige smagstest. Den er produceret i Danmark og fås i en karton med 500 g.
Den nye purerede kirsebærsauce fra Skælskør Frugtplantage forhandles i førende dagligvarebutikker til en vejledende pris på 16,95 kroner og som spotvare i discountkæderne til mellem 12-15 kroner. I butikkerne fra uge 43.