Hjemmebag dufter bedst i et hjemmelavet køkken. Tvis Køkkener skruer op for autenciteten i scener fra hjemmelavede køkkener til hjemmelavet mad. Bornholmske unghaner, æbler fra danske frugttræer og mel fra den lokale mølle. Vi forstår at udvælge de bedste råvarer, når vi steger, bager og slår rugbrød op. Intet overgår mad lavet helt fra bunden efter ens egne opskrifter, der er gået i arv. På samme måde er det med køkkener. Tvis Køkkener er hjemmelavet på den danske fabrik, hvor de er blevet lavet i over 60 år.
Vi danskere dyrker de danske retter og gode råvarer fra de lokale producenter, og vi bager, steger og sylter, specielt i weekenden.
”Noget af det bedste er at lave sin mad fra bunden, for så ved du, hvilke råvarer der er anvendt, helt uden kemi og e-numre,” siger brand manager Marlene Hougaard og fortsætter:
”Det bedste køkken er også lavet fra bunden. Materialerne bliver nøje udvalgt, så vi ved, at det er en god kvalitet, der holder til brugen i travle hverdage.”
Hvert eneste Tvis køkken bliver også lavet fra bunden. Præcist til den familie, der har bestilt køkkenet. Hele vejen igennem processen følger håndværkere det og sikrer, at finishen på hvert eneste element er i orden og at lakeringen er perfekt.
”Men lige så naturligt det er at bruge moderne køkkenmaskiner til dejen, farsen og juicen, så udfører den allermest moderne teknologi de krævende processer på fabrikken i Tvis,” fortæller forhandler Carsten Høj, Tvis Køkkener i Aalborg.
Kom til køkkenweekend hos Tvis Køkkener i Aalborg d. 3.-4. januar. Kom med din yndlings opskrift og deltag i konkurrencen om at vinde et hjemmelavet Tvis køkken til en værdi af 50.000 kr. frem til 31. januar.
Rå hygge under bjælkerne
Ung fyr værdsætter det gode håndværk og den originale charme i hybel med Tvis køkken.
I en skøn gammel ejendom, har en ung fyr indrettet sig med masser af hygge og rå charme under de fritlagte bjælker. Det nye Tvis køkken er tilpasset til kringelkroge, bjælker og skæve vægge.
Under ombygningen af lejligheden besluttede Thomas at rive murene ned, så det gamle bindingsværk kom til at stå frit. Det nye køkken blev bygget op omkring de smukke, gamle bjælker.
Thomas valgte et klassisk Tvis køkken i hvid Plain, som står flot til de rå bjælker og stemningen i rummet.
Køkkenet blev tilpasset præcist til rummet og de mange kringelkroge og skæve vægge. Det kunne kun lade sig gøre, fordi køkkenet fremstilles helt fra bunden – ja, nærmest bliver skræddersyet til rummet og boligen.
Hyggen var vigtig for Thomas, og stemningen understreges af bordpladen i oliebehandlet bambus, der står flot til de hvide elementer og de rå bjælker.
Bordpladen er skåret ud, så den passer perfekt, og skabene er bygget rundt om de rå planker. I en hyggelig niche er der blevet plads til ovn og kogeplade.
Thomas har fået et Tvis køkken, hvor han kan bruge sin bedste opskrifter til at lave hjemmelavet mad helt fra bunden.
Kom til køkkenweekend hos Tvis Køkkener i Aalborg d. 3.-4. januar. Medbring din yndlingsopskrift og deltag i konkurrencen om at vinde et hjemmelavet Tvis køkken til en værdi af 50.000 kr. frem til 31. januar.
FAKTA OM Tvis Køkkener
Tvis Køkkener er en kæde med stærk markedsforankring i deres lokalområder. Køkkenet fremstilles efter årelange håndværkstraditioner og kærlighed til køkkener på TMK-koncernens fabrikker ved Holstebro. TMK-koncernen, der er den største danskejede køkken-producent, har fremstillet køkkener, garderobeskabe og bad-løsninger siden 1952. Den er dermed Danmarks ældste og mest innovative køkkenfabrik.