CUIZINE

Blomkålssalat med koriander og porre

Ingredienser:

1 blomkål

1 porre

2 dl græsk yoghurt

1 tsk. dijonsennep

5 spsk. olivenolie

Saften af en halv citron

1 bundt frisk koriander

3 skiver brød

2 fed hvidløg

Olivenolie til ristningen af brødet

 

SÅDAN GØR DU:

-Blomkålen klargøres og deles i små buketter.

-Porren renses og skæres i tynde skiver.

-I en gryde med vand og salt koges blomkål og porre til de er let møre, 3-4 minutter.

-Blomkål og porre afkøles og kommes i en salatskål-

-Græsk yoghurt røres i en skål med sennep, olivenolie, citronsaft, salt og peber.

-Bland yoghurtdressingen sammen med blomkål og porre.

-Tilføj en masse friske koriander henover salaten.

-Brødskiverne skæres i grove tern og ristes sprøde og gyldne på en pande sammen med skiver af hvidløg og olivenolie.

-De sprøde brødtern vendes i salaten.

-Spis brød og grillet kød eller fisk til.