brunch

Skal du snart holde brunch for dine søde veninder? Kommer familien på besøg til æg og bacon? Ønsker du at forkæle din kæreste lidt ekstra? Uanset hvilken situation du står i, er denne artikel guld værd at læse. Den er fyldt med gode tips til at holde den perfekte brunch.

 

Juice, te og kaffe
Noget af det obligatoriske som du finder på et brunchbord, det er uden tvivl juice, te og ikke mindst kaffe. Dette SKAL du bare have fundet frem, hvis du vil have den perfekte brunch.

Kaffe i stempelkande er i den grad noget, der hører juicebordet til. Derudover er citronte også en sikker vinder. Hvad angår juice findes der jo et væld af forskellige smagstyper. Hvis du gerne vil gøre ekstra meget ud af din brunch, anbefales det at lave din juice selv. Anskaf dig en saftpresser og pres noget friskpresset juice. Det vil uden tvivl falde i god jord hos dine gæster.

 

Borddækningen og service er vigtigt
Mange tillægger faktisk ikke dette punkt særlig meget værdi, hvilket er en synd og en skam, da det spiller en større rolle for den samlede opleveles end du lige skulle gå og tro.

Et flot dækket bord er med til at gøre hele madoplevelsen meget bedre. Derfor er det bestemt værd at bruge lidt tid på at finde det lækre service frem som bare indbyder til hygge og velvære.

I den forbindelse er det for eksempel oplagt at finde de små søde tekrus frem og de flotte kaffekopper, der giver kaffen en helt speciel aroma. Hvis du trænger til nye krus og kopper, kan du med fordel tage et nærmere kig på de populære glas fra Bodum. Bodum er et meget populært og flot mærke, der laver nogle karismatiske og moderne krus, kopper og ikke mindst glas.

 

Sørg for at der er meget at vælge imellem
Når du skal lave/forberede selve maden, er det en uhyre god ide, at du sørger for, at der er meget at vælge imellem. Et godt brunchbord bærer præg af et stort udvalg, hvor der er noget for en hver smag.

Som udgangspunkt er det en god ide at vælge 10 forskellige småretter. Disse småretter kunne bl.a. være æg, bacon, yoghurt, frugt, pandekager, rugbrød, pålæg osv.

Få flere gode råd hos www.gastronomen.dk 

Comments are closed.