Oplevelsesgaver er noget, der vinder mere og mere frem. Det er noget, der bliver mere og mere populært at give som gave i stedet for materielle gaver. I blandt disse oplevelsesgaver finder du også en lang række forskellige madoplevelser, som du kan give til nogen, der står dig nært. I den her artikel finder du hele fem gode madoplevelser, som du enten kan dele med én der står dig nær eller give den til én, der kan dele den med en anden person.

1.Meyers bageskole
Det er de absolut færreste, der ikke kender til Peter Meyer. Han er bestemt én af de mest kendte personer indenfor restauration i Danmark, og hele hans imperium er bygget på baggrund af hans bagværk. Han holder jævnligt såkaldte bageskoler, hvor han selv instruere de deltagende i, hvordan han bager. Det er en helt fantastisk madoplevelse for ham eller hende, der godt kan lide at bage og specielt for ham eller hende, der godt kan lide Peter Meyer og hans forskellige forretninger.

2.Bøf og bajere hos Timm Vladimirs Køkken
Er der tale om et madkursus i det populære Timm Vladimirs Køkken, hvor anerkendte kokke lærer fra sig i uhyre hyggelige omgivelser. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at denne madoplevelse primært er henvendt til mænd, da den går under navnet “Bøf og bajere”. Det er en oplevelse, hvor der virkelig er fokus på kød og øl, men den er dog alligevel henvendt til alle, der godt kan lide store bøffer, sovs og gode øl, hvorfor kvinder naturligvis også er meget velkommen til at deltage.

3.Kokkeskole hos Kokkeriet
Kokkeriet er én af de førende gourmet-restauranter i hele Danmark, og i denne oplevelse får du mulighed for at komme helt tæt på sammen med hele 19 andre studerende. Du kan komme med bag kulissen hos én af de mest anerkendte gourmet-restauranter her i landet. Denne kokkeskole afholdes én gang hver torsdag, hvor du bestemt får lov til at få sat dine kulinariske kundskaber på prøve, hvorfor du bliver fyldt med både inspiration og motivation til at kokkerere.

4.Sushikursus for begyndere
Hvis du skal give en person, der godt kan lide sushi eller du har en kæreste, der godt kan lide sushi, så er det naturligvis en rigtig oplagt idé at give ham eller hende en tur til et sushikursus for begyndere, hvor man bliver instrueret af nogle af de førende sushikokke i landet i, hvordan man laver den bedst tænkelige sushi. Her er der tale om en god madoplevelse, som du også sagtens vil kunne tage med hjem i dit eget køkken.

5.Dinner in the Dark
Her er der tale om en madoplevelse, som de færreste har prøvet før. Gavemodtageren får en unik oplevelse, hvor du skal nyde en 3-rettes madoplevelse i totalt mørke. Grunden til dette er, at vores sanser skærpes, når vi ikke kan se noget, hvorfor din smagssans også vil blive påvirket af det total mørklagte lokale. Det er virkelig en fantastisk oplevelse, der vil glæde enhver!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *