Eva Trio får chokoladen til at smelte på tungen

489816_Eva_Trio_chokoladesmelter_s_t_948_DKK

Eva Trio introducerer nu et grydesæt, som gør det utroligt nemt at tilberede ikke alene lækre desserter og kager, men også delikate saucer. Det nye sæt består af en klassisk Eva Trio 2,2 l / 16 cm gryde i Rustfrit stål-serien samt en speciel Bain Marie-indsats, som sættes i gryden, når man f.eks. skal smelte chokolade og gelantine i vandbad eller tilberede en sauce. Og hvis man ikke har brug for indsatsen, så har man stadig en gedigen klassisk Eva Trio gryde, i unikt design fra 1977 af Ole Palsby.

Nem at bruge både før, under og efter
Har man prøvet at smelte chokolade, så ved man, at rengøringen af redskaberne efterfølgende kan være ret krævende. Men både Eva Trio gryden og Bain Marie-indsatsen er gennemført i rustfrit stål af høj kvalitet, og de er derfor overraskende nemme at rengøre og vedligeholde pga. de glatte, højglanspolerede flader. Begge dele har greb, der forbliver kolde under brug. Eva Trio gryden har desuden en ny, indkapslet sandwichbund med en kerne af aluminium, som sikrer, at varmen ikke alene fordeles mere jævnt over bunden og op ad siderne – opvarmningen foregår også hurtigere. Både gryde og Marie indsats har praktisk hældekant.

Fakta om Eva Trio Bain Marie Grydesæt:
– Både gryde og Bain Marie-indsats er fremstillet i 18/10 rustfrit stål
– Kan anvendes på alle varmekilder – inklusiv induktion
– Tåler maskinopvask
– Vejl. udsalgspriser 948 DKK

Se flere artikler

Mest læste