Gode smagsoplevelser og afslappet hygge mødes, når Riberhus’ ostevogn fredag den 30. juni og lørdag den 1. juli lægger vejen forbi Aalborg. Her kan du både forkæle smagsløgene med Riberhus’ spændende udvalg og få en snak med ostemagerne, der går til deres håndværk med stor passion. Om fredagen står ostevognen ved SuperBrugsen i Vejgård Bymidte fra kl. 14-19, og om lørdagen står den ved Meny på Otto Mønstedsvej fra kl. 11-16.

Som sendt af sommersolen er Riberhus’ ostevogn i færd med at køre det danske landskab tyndt. Det samme klare budskab spredes i alle de byer, vognen kommer forbi: Tag en pause fra dit travle skema og nyd smagen af gode oste, der emmer af kvalitet og grundigt håndværk.

Nu er turen kommet til, at ostevognen lægger vejen forbi Aalborg. Det sker fredag den 30. juni og lørdag den 1. juli – henholdsvis fra kl. 14-19 ved SuperBrugsen på Vejgård Bymidte og fra kl. 11-16 ved Meny på Otto Mønstedsvej.

Ostevognen vil være placeret i hyggelige omgivelser, hvor gæsterne kan tage plads på havemøbler eller i hængesofaer. Her vil ostemagerne uddele gratis smagsprøver til gæsterne og fortælle om de forskellige Riberhus-oste.

”Riberhus’ ostemagere brænder for det gode håndværk. Og de brænder for at skabe den kvalitet, der tager tid. Det kan smages i ostene, der er lavet med tålmodighed og passion. Nu tager Riberhus’ ostemænd ud i det ganske land for at dele deres begejstring for ost med danskerne. Og det er en glæde, vi er sikre på smitter, når danskerne sætter tænderne i vores oste,” siger Camilla Blicher Simonsen, der er kategoridirektør for ost hos Arla

Tag nysgerrigheden med hjem

De danske forbrugere har for vane at købe de oste, de allerede kender. Når hverdagen er travl, begraves eventyrlysten i rutinerne. Derfor ønsker Riberhus at vække danskernes nysgerrighed med et spændende udvalg af kvalitetsoste.

Ostevognen byder blandt andet på smagsprøver af de Historiske Oste Madeost fra 1930’erne og Elbo-ost fra 1950’erne, to berømte klassikere med overraskende smagsnuancer. Man kan også smage ekstralagrede oste, varianter med lavt fedtindhold og oste med kommen. Blandt meget andet.

”Vi vil gerne inspirere danskerne til at udfordre deres vaner og smagsløg ved at prøve nogle nye oste, de ikke har smagt før. Målet er at give danskerne en god oplevelse, samtidig med at de bliver nysgerrige på nye smagsoplevelser. Og hvem ved, måske finder de besøgende en ny favorit blandt de spændende varianter,” siger Camilla Blicher Simonsen og tilføjer:

”Hvis vi kan få gæsterne til at tage lidt af den nysgerrighed med sig hjem, så har turnéen været en ubetinget succes.”

Fakta om ostevognen besøg i Aalborg

• Ostevognen kommer til Aalborg fredag den 30. juni og lørdag den 1. juli.

• Om fredagen står ostevognen ved SuperBrugsen på Vejgård Bymidte fra kl. 14- 19. Om lørdagen står den ved Meny på Otto Mønstedsvej fra kl. 11-16.

• Der vil være gratis smagsprøver til alle, mens der er rig mulighed for at smage på de forskellige oste fra Riberhus

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *