Jul med Le Creuset

Hos Le Creuset elsker vi jul og gaver, og vi har nyheder til enhver smag. Hvad enten du er på julegavejagt til en, der går meget op i vin, en der elsker en god kop kaffe eller te eller bare en der sætter pris på solidt køkkengrej, så har vi inspiration til pakkerne under træet.

Toughened Steel Professional sauterpande

Sauterpande fra Le Creusets nye Toughened Steel Professional-serie af gryder og pander, der forener de gode egenskaber ved aluminium og rustfrit stål. Produkterne er designet i en 2-lags konstruktion, hvor den indvendige, rustfrie stål holder på varmen, mens den udvendige, hårde anodiserede aluminium leder og fordeler varmen. Kapacitet: 4 L / 26 cm.

Pris: 1299,00 kr.

Stegegryde

Le Creuset har re-designet den velkendte stegegryde: håndtagene og stegefladen er gjort større, låget har fået en ergonomisk stålknop, holder nu endnu bedre på varmen og matcher de øvrige støbejernsgryders design. Ellers er alt ved det sædvanlige – heldigvis. Den nye stegegryde er ligeledes ideel til gryderetter, bruning af kød og lynstegning af wokretter. Tilgængelig i seks farver. Kapacitet: 7 l / 32 cm.

Pris: 1.999,00 kr.

Kværne i bøgetræ

De stilrene og effektive salt- og peberkværne fra Le Creuset er lavet i bøgetræ med keramisk kværn, der er yderst effektiv til findeling af krystalsalt. Den keramiske kværn er resistent over for korrosion og sikrer lang levetid. Knoppen er fremstillet i rustfrit stål og designet ud fra knoppen på Le Creusets velkendte støbejernsgryder. Kværnenes grovhed justeres ved at dreje på knoppen. Højde: 21 cm.

Pris pr. kværn: 349,95 kr.

Opbevaringskrukker m/trælåg

Opbevaringskrukkerne fra Le Creuset forener elegant opbevaring med funktionalitet. Grundet det tætsluttende trælåg i bøgetræ kan krukkerne stables oven på hinanden i skab, skuffe eller på køkkenbordet. Opbevaringskrukkerne er oplagte til opbevaring af fx kaffe, kaffekapsler eller te, da stentøjet hverken absorberer smag eller lugt fra fødevarer. Fås kun i en begrænset periode.

Priser:
0,34 l: 189,95 kr.
0,675 l: 239,95 kr.

Se flere artikler

Mest læste