Glæd dig! Til sommer kan du nemlig opleve den ultimative superfood – en 2i1 grøntsag fuld af smag, næring og utallige tilberedningsmuligheder. Den grønne sag går under navnet Bimi, er netop ankommet til Danmark og venter bare på at blive spist.

Bimi stammer fra Japan, hvor den blev udviklet ved hjælp af klassiske planteavlsteknikker. Tanken bag Bimi var at opdrætte en mere aromatisk kål-type og ved at kombinere broccoli og kinesisk grønkål, skabte man en sød og delikat kål-type med en god tekstur.

Fuld af smag og rig på næring

Bimi har en mild karakteristisk smag, og en tekstur der minder mere om en asparges end traditionel broccoli, hvilket gør, at den er lækker saftig. Bimi er en ”nowaste” grøntsag, som betyder, at du kan spise hele grøntsagen på grund af dens saftighed og sødme.

Bimi er et nyt og velsmagende alternativ til de traditionelle grønne grønsager, og er samtidig næringsrige. En portion på 100g opfylder dit daglige behov for vitamin C, og Bimi er derudover fyldt med vitamin A, kalium, jern, vitamin B6 og calcium. En portion indeholder desuden kun 38 kcal, så de kan spises med god samvittighed.

Uendelige anvendelses muligheder

Udover at være velsmagende, nem at forberede og rig på næringsstoffer, giver Bimi hvert måltid et unikt strejf af grønt. Med Bimi findes der uendelige muligheder – spis dem rå, blancher dem, kog, rør, damp, steg eller put dem i mikrobølgeovnen. Denne grøntsag spås til at blive det nye superfood, som danskerne vil kaste sig over. Bimi er tilgængelig nu i samtlige COOP butikker.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *