SB_logo_til_hvid_baggrund_jpeg

Der var både roser og priser til SuperBest, da dagbladet Børsen i går uddelte sin Børsens Smagspris 2014 på Sølyst i Klampenborg. SuperBest hjemtog i går to flotte priser, da Børsens Smagspris 2014 blev overrakt af fødevareminister Dan Jørgensen på Sølyst i Klampenborg.

Prisen uddeles én gang årligt af en ekspertjury og gives for de mest smagfulde produkter, der kan købes i almindelige dagligvarebutikker.

SuperBest fik i år priser for den Boeuf Bourgignon, som restaurantkæden Cofoco har udviklet eksklusivt til SuperBest, og for Urtekrams øko-ketchup, som ligeledes findes i landets SuperBest-butikker.

“Vi er rigtig glade for eksperternes anerkendelse af vores arbejde med kvalitetsfødevarer, gode, nemme måltider og specialvarer. Rigtig mange kunder efterspørger varer, der kan og vil lidt ekstra. Og jeg kan godt love, at vi fortsætter vores fokus på kvalitet til forbrugerne, når vi næste år løfter SuperBest ind i MENY,” siger Jørgen Nielsen, kædedirektør i SuperBest og kommende direktør i Købmandshuset og MENY.

Toppen af kokken

Det er ikke hvem som helst, der står bag udvælgelsen af de produkter, der i år er løbet med hæderen i Børsen Smagspris. I juryen sad topkokke fra nogle af landets mest anerkendte restauranter; Søren Gericke, Francis Cardenau, Per Thøstesen, Mikkel Maarbjerg, Rasmus Grønbech og Jeppe Foldager.

“Juryen var begejstret over den rene smag i de to produkter, som hver især viser, hvor godt et produkt kan være i genren. Det er glædeligt, at den slags produkter er så bredt tilgængelige som tilfældet er – f.eks. hos SuperBest. Førhen skulle du i specialforretninger for at finde noget så smalt som en økologisk gourmet-ketchup, eller en færdigret med så fin smag som tilfældet er med SuperBests Boeuf Bougignon fra Cofoco,” siger Ole Troelsø, Børsens gastronomiredaktør.

Billede: Super best 

Comments are closed.