Nu lancerer Wilfa deres nyeste powermaskine til den travle danske familie. Power Crush er den perfekte hjælper i køkkenet – der sørger for både at varme suppen, knuse isen og lave lækker blød smoothie.

Wilfa Power Crush er en kraftig højhastighedsblender på 1600 watt med 33.000 omdrejninger i minuttet – som ikke kun knuser is, laver babymad, nøddesmør og smoothies: den kan også lave supper og saucer. Tritan plastkanden, der er på to liter, tåler nemlig temperaturer på op til 95°C. Derudover er der gjort noget ud af designet, som lægger sig op ad den nordiske, minimalistiske indretningstrend.

Mål selv temperaturen

Power Crush har tre forhåndsindstillede programmer: smoothie, sauce og is-knusning. Blenderen har ingen varmeplade, men på grund af den høje hastighed varmer blenderen indholdet i kanden op, når der køres over flere minutter.

Du kan selv variere hastigheden på blenderen, som har en avanceret kniv med seks blade, der sørger for det helt optimale blend. Sidst men ikke mindst kommer blenderen med 10 års garanti på motoren.

Wilfa Power Crush fås netop nu i alle landets førende isenkræmmere og koster 3.299 kr.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *