Det kan være svært at vide, hvad du skal servere for at imponere din date. Efter at utallige opskrifter med simreretter og kagebagninger er mislykkedes, er du måske ved at give op. Frygt ej – der er nemlig hjælp at hente. Det er ofte det simple og enkle, som falder i god jord hos din date. Her får du to gode råd til lette retter på din næste date, uden at det er tidskrævende og dyrt.

Der findes ikke noget som en friskbrygget kop kaffe

Kaffe er noget, som falder i de flestes smag, og som faktisk findes i alle afskygninger. Skal du have en date på besøg til en omgang eftermiddagskaffe, er det vigtigt, at du har styr på, hvordan du skal lave den helt ideelle kop kaffe.

Kaffe er en simpel drik, som dog sagtens kan dyrkes. Sørg for, at du har sødmælk, sukker og evt. en sirup i køkkenet, inden du invitere din date over. Spørg din date om han/hun har en foretrukken kaffevariant og prøv herefter at lave lige netop denne kaffe – med kærlighed. Uden en god kaffemaskine er det svært at brygge den ideelle og perfekte kop kaffe. Du kan evt. investere i en Moccamaster, som du vil få stor glæde af mange år fremover. Køb online her.

Der findes ikke noget som en friskbrygget kop kaffe – som desuden helt sikkert vil sætte gang i amorinerne.

Vin og tapas i ægte italiensk stil

Skal du have din date på besøg til en romantisk middag, og har du svært ved at finde den ideelle ret? Frygt ej.

Tapas er kendt for at være en let og enkel ret, som man i timevis kan sludre hen over. Du kan let handle ind til tapas – det kræver blot forskellige pålægsvarianter, pesto, ost, brød og lidt frugt. Du kan også vælge at købe en tapasplatte, som sælges i alle supermarkeder og på alle italienske restauranter. En super let løsning som ikke koster en formue.

Og til den italienske tapas følger selvfølgelig en lækker italiensk vin. Gør ekstra meget ud af at vælge den helt rigtige vin. Men hvilken vin skal du vælge til tapas? Det første bud er en Sherry. Denne vin mestrer alle smagsretninger og er perfekt til den enkle tapas, som for eksempel indeholder lidt fisk samt salte retter. Hvis du går i retning af den lidt sødere tapas med dadler og serranoskinke, skal der lidt sødme på sherryen, og her kan du vælge varianten medium sherry.

En Cava vil også være et godt valg til tapasen. Cavaen findes ligeledes i forskellige smagsvarianter, hvor du selv kan vælge sødmegraden, alt efter hvad din tapas består af. Hvis du er mere til rødvin, er Tempranillo et godt valg.

Vær omhyggelig når du vælger vinen til din tapas. Brug tid på at overveje forskellige vine – så vil du med sikkerhed imponere din date. Hos Vinkyperen finder du et udvalg af spiritus til varierende priser. Her finder du desuden et stort udvalg af vine.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *