Godt håndværk og individualisme er tidens nøgleord, og det er netop de kvaliteter, Det Mondæne Skur står for. Det Mondæne Skur er resultatet af Pia Aardestrup og snedkeren Morten Rud-Petersen’s store fælles passion for at skabe og bygge, og i dag står brandet som garant for gennemført håndværk af højeste kvalitet, som skræddersys til lige præcis det enkelte, individuelle køkken.

Det Mondæne Skur skaber lige det køkken, der passer til rummet, husets stil og den enkeltes ønsker, og der er ikke noget der hedder standardmål, for alt fremstilles fra bunden i Frederiksbergværkstedet Copenhagen Kitchen, som tilpasser de enkelte elementer efter behov og muligheder. Og når vi nu er ved det skræddersyede, fås de klassiske forrammekøkkener fra Copenhagen Kitchen og Det Mondæne Skur i lige nøjagtig de farver, du drømmer om, og præcis den bordplade, der passer til dine køkkendrømme. Grebene fås i krom, messing, mat stål eller det nye brunerede messing. Med andre ord – mulighederne er mange, begrænsningerne få.

Det viste køkken er lavet til en familie i en ældre lejlighed på Christianshavn. Stilen er retro med referencer til de glade 60’ere. Den kølige mintfarve passer perfekt til resten af husets farvepalette.

Copenhagen Kitchen, ca. 175.000 DKK

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *