KitchenAid introducerer sin nye Limited Edition Artisan Black Tie Stand Mixer

Publiceret: 3.12.2021
KitchenAid, som ellers er kendt for deres farverige mixere, introducerer deres første helt sorte mixer: Artisan Black Tie Stand Mixer. Den er den første i en række af limited edition stand-mixere.

Ny banebrydende Kitchenaid maskine

I dag baserer vi ofte vores køkkener på elegance, rene linjer og et råt udtryk. Men det er ikke nok, at vores køkkenskabe og -borde emmer af stil; vores køkkenudstyr skal også passe ind i de stilige omgivelser. Det behov har KitchenAid taget op og sender derfor den første i en række af limited edition stand-mixer på markedet, nemlig den nye Artisan Black Tie Stand Mixer. Mixerens eksklusivitet, krom-agtige udtryk og satinsorte finish gør den til en nødvendighed i ethvert hjem, som gerne vil opnå et stiligt og råt udtryk. Med sit klassiske, men frække design repræsenterer Artisan Black Tie Stand Mixeren en mere sofistikeret udgave af den originale stand-mixer, og ligesom en klassisk smoking eller den sorte kjole, går den aldrig af mode.

Artisan Black Tie Stand Mixer er en hyldest til og videreudvikling af KitchenAids ikoniske Artisan Stand Mixer. Mixeren fås med piskeris, dejkrog og fladt piskeris, der ligesom maskinen også er sorte for at bidrage til det sofistikerede, rå helhedsindtryk. Artisan Black Tie Stand Mixeren har ligesom den originale stand-mixer høj ydeevne og er derudover også utrolig slidstærk. Med Artisan Black Tie Stand Mixeren er det blevet nemt at vedholde det stilige og rå udtryk i køkkenet, samtidig med, at den gør madlavningen til en leg med sin alsidighed og brugbarhed.
Artisan Black Tie Stand Mixer er altså perfekt til dem, der elsker at boltre sig i køkkenet, men som nægter at gå på kompromis med deres køkkenudstyrs udtryk og udseende.

Se flere artikler

Mest læste