Jul med Le Creuset – Gaveidéer til kaffenyderen

Hos Le Creuset elsker vi jul og gaver, og vi har nyheder til enhver smag. Hvad enten du er på julegavejagt til en, der går meget op i vin, en der elsker en god kop kaffe eller te eller bare en der sætter pris på solidt køkkengrej, så har vi inspiration til pakkerne under træet.

Demikedler

Le Creuset lancerer fire nye kedler i rustfrit stål og heriblandt den første af sin slags i matsort farve. Kedlerne har en stor bund, som sikrer god kontakt med varmekilden, så vandet hurtigt opvarmes. Kedlerne er lige så effektive som en elkoger, når de bruges på induktionskomfurer, og du slipper endda for ledninger og tilkalkede varmelegemer. Håndtagene er et varmebestandige og den faste fløjte åbnes let, når vandet hældes fra. Kedlerne passer til alle typer af komfurer. Kapacitet: 1,1 l.

Vaser i forskellige farver

Den nye vase er designet med de ikoniske Le Creuset-ringe og inspireret af designet fra den klassiske stentøjskande fra sortimentet. Den glaserede vase fås i 10 farver, hvilket giver mulighed for at mixe og matche med de farver, den stil samt de øvrige Le Creuset-produkter, man måtte have i sit hjem. Vasen fås i to størrelser: 15 cm i højden og 19 cm i højden.

Stempelkande

Nyd kaffen med Le Creusets stempelkande med metalpresser. Den direkte kontakt mellem det varme vand og bønnerne giver en stærk og intens smag. Tilgængelig i fire farver. Kapacitet: 0,8 l.

Espressokopper

Koppen har et brugervenligt design og er fremstillet i stentøj, der hverken absorberer smag, lugt eller farve fra din varme drik. Espressokoppen tåler opvaskemaskine. Kapacitet: 70 ml.

Se flere artikler

Mest læste