Glitrende bobler fra Moët & Chandon til årets store fejring

Publiceret: 1.12.2021

Årets sidste aften er indbegrebet af fest, god mad, champagne og magisk stemning. Traditionen tro lancerer Moët & Chandon særlige limited edition gaveæsker til to populære champagner – den perfekte flaske til at skåle det nye år ind.

Årets limited edition kollektion fra Moët & Chandon hedder Moët Impérial Golden Sparkle og er perfekt til at fejre årets vel nok mest festlige aften med bobler. Moët Impérial Golden Sparkle gaveæskerne er oplagte både som den eksklusive værtindegave, som akkompagnement til nytårsmenuen og til at skåle det nye år ind med bobler.

Moët Impérial Golden Sparkle limited edition gaveæskerne indeholder klassikerne Moët Brut Impérial og Moët Rosé Impérial i en 75 cl flaske.

Tilgængelige hos udvalgte vinspecialister og stormagasiner.

Om Moët & Chandon

Grundlagt i 1743. Champagnebrandet Moët & Chandon er kendt for sin legendariske stil og som huset, der introducerede verden for champagne. Moët & Chandon tilbyder en unik serie af vine til enhver lejlighed og for enhver smag. Fra den ikoniske Moët Impérial til Grand Vintage Collection, fra den ekstroverte Moët Rosé Impérial til den innovative Moët ICE Impérial er hver enkelt champagne en oplevelse, der fortryller med en strålende frugtighed, en fristende smagspalette og en elegant modenhed.

Se flere artikler

Mest læste