Er du på udkig efter en gave til en kollega, nabo eller en kær ven, så er en gavekurv fra Bach Promotion en god løsning. Du vælger selv størrelse og indhold, så den passer perfekt til modtageren.

Færdiglavet eller vælg selv

Mere end 30 års erfaring i bagagen gør Bach Promotion særligt kompetente indenfor sammensætning af forskellige gavekurve. Uanset om den er tiltænkt en kollega for at have udført et godt arbejde, en ven der har fødselsdag, eller en veninde der fortjener en værtindegave, så er der stor chance for at finde den helt perfekte kurv. Blandt det store udvalg kan du finde forskellige størrelser og priser, ligesom indholdet i kurvene varierer. Skulle det ske, at du ikke kan finde en du synes om, så er der også mulighed for at blande din egen eller tilføje produkter til allerede sammensatte kurve, så modtageren får den helt perfekte gave, der passer til ham eller hende.

Alt hvad hjertet begærer

Gavekurvene fås fra 200 kroner og op efter. Indholdet kan eksempelvis bestå af chokoladeovertrukken kiks, jordnødder, luksuschokolade både med og uden lakrids og rødvin. Er den tiltænkt en mand, kan du også vælge en kurv med forskellige special-øl og chokolade. Der kan også laves til hele familien med forskellige former for pasta, vin og slik. Du finder altså alt, hvad hjertet begærer, og uanset hvilken valget falder på, så går man aldrig galt i byen med en gavekurv. Når du bestiller, kan du vælge at få den sendt lige til døren, hvor den selvfølgelig er pakket fint ind i cellofan, så den er helt klar til den heldige modtager.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *