Le Creuset fokuserer udelukkende på at udvikle køkkengrej, der holder – funktionelt såvel som designmæssigt. Det er bl.a. derfor, vi nu introducerer en støbejernsgryde med kobber touch i tidens trend, hvor materialer mixes.

Rund støbejernsgryde med kobberknop

Le Creuset har brudt den vanlige stil på den velkendte, matsorte runde støbejernsgryde. Denne 24-cm gryde har en sandfarvet, indvendig emalje samt en stålknop med kobberlook. Den kobberfarvede knop er unik og kan tåle alle varmegrader på komfur, ovn og grill. Kapacitet: 4,2 l / 24 cm.

Gryden findes kun i begrænset antal.

Pris: 1.899,00 kr.

Emalje: Gryder med indvendig, sandfarvet emalje, som denne nye gryde, egner sig især til gryderetter, kogning og bagning, idet emaljen er glat. Gryder med indvendig, matsort emalje, som er grovere end den sandfarvede, er velegnet til retter, hvor der brunes eller svitses, og en god stegeskorpe ønskes.

Bæredygtighed: På den franske fabrik i Fresnoy-le-Grand er der fokus på genanvendelse af materialer: Op til 63% af råmaterialet fra det flydende Le Creuset-støbejern er genanvendt fra bl.a. tidligere-producerede produkter. Op mod 65% af al spildevandet, brugt under emaljeringen, genanvendes i produktionen.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *